Minister Carola Schouten (CU) voor NAV. Magazine

In mei mocht ik foto's maken van Tweede Kamerlid Carola Schouten (Tweede Kamerlid van de ChristenUnie) voor Navigators Magazine (NAV.)! Echt heel gaaf!

NAV. Magazine bestaat uit verhalen van en over Navigators en wat God in hun levens doet. De redactie van Navigators Magazine probeert altijd om bijzondere mensen met een bijzondere impact op mensen in Nederland te vragen of ze met hun verhaal in het magazine willen verschijnen. Een enkele keer wil iemand met een wel heel bijzondere impact zijn of haar bijdrage leveren aan het magazine, wat een ontzettend leuke verrassing is! Helemaal leuk is het als ik vervolgens gevraagd wordt om de foto's bij het interview te verzorgen. 

Al 2,5 jaar werk ik met heel veel en nog altijd groeiend plezier voor Navigators Magazine. De Navigators is een landelijke organisatie die Christus wil leren kennen en bekend maken. Studenten zijn de hoofddoelgroep, maar met vele honderden medewerkers en vrijwilligers beperkt de Navigators zich niet tot studenten. Ik ben er trots op om al 7 jaar betrokken te zijn bij deze fantastische club mensen, eerst via de Navigators Studentenvereniging Amsterdam, daarna via Navigators Netwerk en nu via de internationale groep van de Navigators die International Students Ministry doen en met hun werk internationale studenten in Amsterdam en Amstelveen bereiken. Ze staan ook in het blad vermeld op pagina 13. Kijk gerust wat voor ontzettend goed werk ze doen! Je kunt het magazine online inkijken via deze link. 

Wil je meer weten over het werk van de Navigators? 
Meer informatie kun je vinden op de website
Het aanvragen van het magazine kan via deze link.