Builoft Nick en Marèn

Op vrijdag 24 juni was het de grote dag voor Nick en Marèn. Een maand eerder waren ze al getrouwd voor de gemeente, maar je bent eigenlijk pas echt getrouwd als je een groot feest hebt gegeven voor iedereen die je lief is en als je ten overstaan van God en Zijn gemeente ja hebt gezegd tegen elkaar! 

De 24e van juni was in ieder geval een prachtige dag, die met dreigende wolken en regen begon, waarvan het dramatische effect versterkt werd door de uitgestrektheid van de prachtige Nederlandse polder. Tegen achten werd ik opgehaald door een zeer vriendelijk uitziende man, de broer van Marèn. Altijd fijn om een toch wel spannende dag zo te beginnen, met een ongedwongen praatje en een glimlach. Bij aankomst op de boerderij van de ouders van Marèn waren de bedrijven al in volle gang. De visagie en kappersploeg bestaande uit de zus en schoonzus van Marèn was al geconcentreerd bezig Marèn er op haar best uit te laten zien. Na het klaarmaken kwam Nick met een grote glimlach op zijn gezicht en ontspannen de vader van Marèn begroeten. Hij zag er prachtig en stralend uit en had een waanzinnig mooi boeket in zijn hand. Het moment waarop Marèn en Nick elkaar voor het eerst zagen was gevuld met wederzijdse bewondering van en liefde voor elkaar. Na van dit mooie moment bekomen te zijn, vertrokken het bruidspaar, het zusje van Nick en ik in een prachtige trouwauto naar de door Marèn en Nick zorgvuldig uitgekozen locaties voor de trouwfoto's. Ondanks de bewolking straalde het paar als nooit tevoren, iets wat goed terug te zien is op de foto's! Dit was hun dag, hun enige momentje om even samen te zijn en elkaar even stevig vast te houden. Een van mijn favoriete momentjes van de dag, om even alleen met het bruidspaar te zijn en me ervoor in te zetten om ze onvergetelijk mooi vast te leggen, zo stralend en verliefd als ze waren. Toegegeven was dat met Marèn en Nick niet zo heel moeilijk! Lastiger was om een selectie te maken van al hun mooie foto's! 
Na de ochtendshoot was het tijd voor de lunch en het ontmoeten van de daggasten. De middag verliep ontspannen in de prachtig versierde achtertuin van de ouders van Marèn, waar de zon vollop begon te schijnen. Marèn en Nick werden verrast met een paar leuke stukjes van de daggasten verder op de middag en de verrukkelijke taart werd aangesneden. Na het diner vertrokken we naar de kerk om het huwelijk van Nick en Marèn met elkaar te vieren en officieel in te zegenen. Al met al kunnen we terugkijken op een prachtige, zomerse en geslaagde dag, gevuld met liefde en mooie momenten samen met vrienden en familie! Geniet ervan Nick en Marèn!