Sjoukje en Bart

 

Sjoukje ken ik al een tijdje van stichting De Navigators, waar ze vorig jaar hetzelfde trainingsjaar volgde wat ik dit jaar volg. Een jaar training in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en discipelschap. Tijdens ons kennismakingsgesprek heb ik Bart leren kennen en de combinatie Bart en Sjoukje. Een lief, leuk, ontspannen stel wat elkaar goed aanvult en veel plezier heeft met elkaar. Ik durfde het wel aan met deze twee!

De bruiloft van Sjoukje en Bart vond plaats op een prachtige, zonnige herfstdag in oktober. Ik werd ontvangen in het huis van Sjoukjes ouders, waar de naaste familie van Bart en Sjoukje verzameld waren voor thee, koffie en ontbijt. Een gezellige chaos, en iedereen had er overduidelijk zin in. Vrijwel direct vertrokken Bart, Sjoukje, twee vriendinnen van het stel en ik naar de locatie waar we foto’s gingen maken, een gebied op de Veluwe vlakbij Amersfoort. Ik was er nog nooit geweest, maar het was er prachtig! De dag begon bewolkt, maar langzaam en tijdens onze shoot trok de lucht open en kregen we een prachtig zonnetje te zien wat de rest van de dag niet meer wegging. Ik vond het een magische locatie en was erg onder de indruk van de natuurschoon!

Na de shoot werd het bruidspaar opgewacht door vrienden en familie, die heerlijk stonden te wachten in de zon met bellenblaas. Het ideale moment voor mij om een paar leuke foto’s te maken! De rest van de middag verliep heel ontspannen, er was tijd voor taart en plezier met oer-Hollandse spelletjes, liedjes en stukjes. Erg bijzonder was dat de moeder van Bart een prachtig lied zong voor het stel, en Bart bracht ook een bijdrage tot gehore. De prijsuitreiking van de spelletjes vond plaats, en er werd gegeten van zelfgemaakte salades, taart en andere lekkernijen.

Geniet mee van deze prachtige zonnige herfstdag van dit mooie stel!