DSC_0273.JPG

Informatie

Werkwijze, prijzen en opties van korte en uitgebreide fotoshoots

 

LOVESHOOTS, FAMILIESHOOTS, ZWANGERSCHAPSSHOOTS, RECEPTIES, GALA'S, E.A.

(Zie mijn portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden)
 

 

 

Werkwijze

 

Voorafgaand aan de shoot probeer ik altijd zo goed mogelijk uit te zoeken wat precies je wensen zijn. Heb je al een bepaald plaatje in je hoofd hoe het eruit moet komen te zien? Wil je een korte of een uitgebreidere shoot? En waar wil je afspreken? Hoe specifieker je bent, hoe beter ik weet wat je wensen zijn en hoe beter ik dat kan verwerken tijdens de shoot zelf. Stuur ook gerust een paar foto's op als voorbeeld! Ik vraag ook altijd van tevoren of je wilt meebeslissen over de selectie foto's die ik mag bewerken voor jullie. Ik bied hierbij verschillende opties aan; het inzien van alle foto's, een deel van de foto's en uiteraard wil ik de selectie ook gewoon zelf voor jullie maken en meteen bewerken. 

Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd voor je en is de sfeer ontspannen en informeel. In het begin is het misschien nog even spannend, maar later gaat het vaak helemaal vanzelf! Ik wil graag dat jullie jezelf straks terug zien zoals jullie echt zijn, dus ik laat jullie ook lekker even kletsen en plezier hebben met elkaar. Soms stuur ik hierin een beetje aan als ik wat moois zie, maar niet te veel, want het moet wel natuurlijk blijven. Ik laat vaak foto's zien tussendoor, zodat jullie kunnen zien wat ik zie. Ik sta ook altijd open voor inbreng en suggesties van jullie kant. Op deze manier voelen jullie je betrokken bij de fotoshoot. Het belangrijkste is dat we er allemaal vooral veel plezier aan beleven en jullie er met een goed gevoel op terug kijken! 

Na de fotoshoot probeer ik jullie zo snel mogelijk jullie selectie of bewerkte foto's op te sturen. Wanneer je ervoor gekozen hebt om alle of een deel van de originele foto's in te zien ontvang je deze binnen een paar dagen op de mail via WeTransfer. Op verzoek kan het ook na de volgende dag. Nadat ik van jullie gehoord heb welke foto's jullie het mooist vinden en graag bewerkt willen hebben, ga ik met het bewerken van jullie foto's aan de slag. Jullie ontvangen de foto's idealiter na 3 tot 4 weken. Bij drukte kunnen jullie uiterlijk twee maanden na jullie shoot alle bewerkte foto's verwachten, maar dat komt op het moment niet voor. Met jullie goedkeuren maak ik vervolgens een blog van jullie mooiste foto's om te delen met vrienden en familie. 

 

 
 

 

PRIJZEN EN OPTIES

Omdat ik verschillende soorten fotografie aanbied en de wensen soms uiteen lopen, zijn er verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Ik hoor graag welke het beste bij jouw wensen past. 

 

Korte fotoshoot

 • Eén uur fotografie
 • Een digitaal album met ongeveer 15 foto's
 • Vanaf € 100 euro voor maximaal 15 bewerkte foto's (incl. BTW en excl. reiskosten)
 • Vanaf € 125 euro voor ongeveer 25-30 bewerkte foto's* (incl. BTW en excl. reiskosten)

Deze optie is ideaal om te kiezen wanneer je slechts een paar foto's wilt.
*Voor studenten is het mogelijk om een korting van 25% te krijgen bij deze optie. Deze korting geldt niet voor familieshoots, maar kan bijvoorbeeld worden aangevraagd bij een loveshoot of bestuursshoot. 
 

Uitgebreide fotoshoot


                                              Voor groepen tot 10 personen

 • Twee tot drie uur fotografie
 • Tot 50 bewerkte foto's 
 • Een digitaal album met alle foto's
 • Vanaf € 175 (incl. BTW en excl. reiskosten) 
   

Uitgebreide fotoshoot   Voor groepen vanaf 10 personen

 • Twee tot drie uur fotografie
 • Tot 70 bewerkte foto's 
 • Een digitaal album met alle foto's
 • Vanaf € 200 (incl. BTW en excl. reiskosten) 

Met het uitgebreide pakket heb je ruim de tijd om verschillende locaties te bezoeken, van kleding te wisselen en/of veel verschillende soorten foto's in verschillende samenstellingen te maken waardoor je een erg gevarieerde fotoshoot krijgt, met als bijkomend voordeel dat je ook meer foto's krijgt. Ik heb ook meer tijd om een paar spontane, natuurlijke en minder geposeerde foto's te maken. 
 

Extra uren

Het is mogelijk om bovenstaand pakket uit te breiden met extra uren, bijvoorbeeld voor een receptie. Voor elk extra uur dat je mij wilt boeken betaal je € 121 incl BTW.