DSC_0273.JPG

Informatie

Werkwijze, prijzen en opties van korte en uitgebreide fotoshoots

 

Korte en uitgebreide fotoshoots

LOVESHOOTS, VERLOVINGSSHOOTS, FAMILIESHOOTS, ZWANGERSCHAPSSHOOTS, RECEPTIES, E.A.
 

 

 

Hoe gaat een fotoshoot bij mij in z’n werk?

 

Voorafgaand aan de shoot probeer ik altijd zo goed mogelijk uit te zoeken wat precies je wensen zijn. Elke shoot is weer anders en iedereen - jij - wil weer net even wat anders dan ik eerder heb gedaan. Ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om elke shoot weer uniek te laten zijn, en voor jou een shoot te verzorgen die precies bij je wensen aansluit. Uiteraard spelen jullie eigen ideeën daarbij een enorm grote rol, jullie ideeën over de locatie, tijd van het jaar, tijd van de dag en welk plaatje jullie specifiek in jullie hoofd hebben. Hoe specifieker je bent, hoe beter ik weet wat je wensen zijn en hoe beter ik dat kan verwerken tijdens de shoot zelf. Stuur ook gerust een paar foto's op als voorbeeld. Soms is het fijn om van tevoren even te bellen om wat ideeën door te spreken of om direct een afspraak te maken, dat is helemaal goed. Zie de contactpagina voor mijn contactgegevens en telefoonnummer.

Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd voor je en is de sfeer ontspannen en informeel. In het begin is het misschien nog even spannend, maar later gaat het vaak helemaal vanzelf! Ik wil graag dat jullie jezelf straks terug zien zoals jullie echt zijn, dus ik laat jullie ook lekker even kletsen en plezier hebben met elkaar. Soms stuur ik hierin een beetje aan als ik wat moois zie, maar niet te veel, want het moet wel natuurlijk blijven.  Ik sta ook altijd open voor inbreng en suggesties van jullie kant. Op deze manier voelen jullie je betrokken bij de fotoshoot. Het belangrijkste is dat we er allemaal vooral veel plezier aan beleven en jullie er met een goed gevoel op terug kijken! 

Na de fotoshoot probeer ik jullie zo snel mogelijk jullie selectie of bewerkte foto's op te sturen. Bij mij is het mogelijk om mee te beslissen in de selectie. Er zijn verschillende opties. Ik kan je alle originele foto’s gecomprimeerd naar je toesturen en je zelf de hele selectie laten maken als je dat wilt. Het is ook mogelijk om een deel van de selectie aan mij over te laten en een deel van de foto’s zelf uit te kiezen. Ik zou bijvoorbeeld een grove selectie kunnen maken en de beste foto’s uit de serie voor je kunnen selecteren, of de groepsfoto’s uitzoeken en jou bijvoorbeeld de foto’s laten uitzoeken die van jou persoonlijk zijn gemaakt tijdens de shoot. Wanneer je ervoor gekozen hebt om alle of een deel van de originele foto's in te zien ontvang je deze binnen een week op de mail via WeTransfer of in een online galerij. Op verzoek kan het ook de volgende dag.

Nadat ik van jullie gehoord heb welke foto's jullie het mooist vinden en graag bewerkt willen hebben, ga ik met het bewerken van jullie foto's aan de slag. Jullie ontvangen de foto's idealiter na 3 tot 4 weken. Bij drukte kunnen jullie uiterlijk twee maanden na jullie shoot alle bewerkte foto's verwachten. In de maanden juni, juli en september ben ik het drukst in verband met de bruiloften die ik fotografeer en kan het dus wat langer duren voordat jullie foto’s er zijn. Met jullie goedkeuren maak ik vervolgens een blog van jullie mooiste foto's om te delen met vrienden en familie. 

 

 
 

 

PRIJZEN EN OPTIES

Omdat ik verschillende soorten fotografie aanbied en de wensen soms uiteen lopen, heb ik verschillende opties bedacht waar je uit kunt kiezen. Het is ook mogelijk om op basis van onderstaande opties een combinatie te maken van een zelfgekozen aantal uren en aantal foto’s, met een prijs op maat en in overleg.

 

Korte fotoshoot

  • Eén uur fotografie

  • Een digitaal album (privé) en/of blog (op mijn website) met de bewerkte foto’s.

  • 15 bewerkte foto’s voor € 100 euro (incl. BTW en excl. reiskosten)

  • 25-30 bewerkte foto’s voor € 125 euro (incl. BTW en excl. reiskosten)

  • 50 bewerkte foto’s voor € 150 euro (incl. BTW en excl. reiskosten)

Deze optie is ideaal om te kiezen wanneer je slechts een paar foto's wilt. Voor de families die alleen een familiefoto en een paar gezinsfoto’s of portretfoto’s willen, of voor het stel die graag een loveshoot of verlovingsshoot willen, maar dan een paar foto’s willen op één locatie.
 

Uitgebreide fotoshoot

  • Twee tot drie uur fotografie

  • Een digitaal album met de bewerkte foto's

  • Tot 50 bewerkte foto's voor € 175 (incl. BTW en excl. reiskosten)

  • Tot 70 bewerkte foto's voor € 200 (incl. BTW en excl. reiskosten)

Met de uitgebreide optie heb je ruim de tijd om verschillende locaties te bezoeken, van kleding te wisselen en/of veel verschillende soorten foto's in verschillende samenstellingen te maken waardoor je een erg gevarieerde fotoshoot krijgt, met als bijkomend voordeel dat je ook meer foto's krijgt. Ik heb bij deze optie ook meer tijd om wat meer spontane, natuurlijke en minder geposeerde foto's te maken. Ideaal als je graag twee locaties wilt bezoeken bij een loveshoot of verlovingsshoot of voor een familieshoot. Tip! Voor groepen en families vanaf 10 personen wordt aangeraden om deze optie te nemen. Het kost mij met veel mensen namelijk meer tijd om iedereen mooi in positie te brengen, en vaak zijn er ook verschillende samenstellingen gewenst.
 

Extra uren

Het is mogelijk om bovenstaand pakket uit te breiden met extra uren. Voor elk extra uur dat je mij wilt boeken betaal je € 121 inclusief BTW.