Kleurrijk, spontaan en zoals jullie echt zijn
 

 
 

Dat zijn woorden die mijn beelden omschrijven. Mijn liefde voor fotografie, mijn liefde voor (het dienen van) mensen en mijn liefde voor schoonheid in stad en land komen samen in dit werk. Met veel passie en inzet probeer ik samen met jou mooie en unieke foto's te maken die bij jou passen. Om dat te bereiken probeer ik altijd te luisteren naar jouw wensen.

Bij mij kun je terecht voor een blijvende herinnering samen met je vriend of vriendin, gezin of familie, wanneer je gaat trouwen, met je vrienden of vriendinnen, wanneer jullie een huwelijksjubileum vieren, voor een receptie, of voor je website of portfolio. Ik lever ook regelmatig maatwerk, compleet aangepast aan jouw wensen en de gelegenheid.

En of je nu een korte of een uitgebreide fotoshoot wilt, midden in de natuur of in het hartje van de stad, in de zomer of in de winter, in de ochtend, middag en/of avond, het kan allemaal! 

Wil je meer weten? 
Bekijk hier de mogelijkheden voor mijn bruiloftsfotografie.
Bekijk hier de mogelijkheden voor al mijn andere soorten fotografie.

Je bent van harte uitgenodigd om me een berichtje te sturen! Dan kan ik jou wat beter leren kennen :)

Mirjam
 

DSC_8406-2.jpg
 
DSC_6748-5.jpg
DSC_6479.jpg
Toen wij op zoek waren naar een fotograaf voor onze bruiloft hadden wij een aantal wensen. Het liefst iemand die informeel in het contact is, een goede prijs was ook niet onbelangrijk, maar we zochten vooral iemand die onze gekkigheid en ‘out of the box’ bruiloft waardeert en dat niet anders probeert te maken omdat dat zo ‘hoort’. Mirjam steeg ver boven onze verwachtingen uit! Het eerste contact verliep leuk en gezellig maar aan de andere kant ook professioneel, waardoor wij wisten wat we konden verwachten, een hele fijne combinatie. Derk zag een beetje op tegen de fotoshoot omdat een uur lang tandpastasmilen niet zijn hobby is. Maar achteraf vond hij dit misschien wel één van de hoogtepunten. Mirjam gaf ons ideeën wat leuk was voor een foto en liet ons daarna onze gang gaan terwijl zij de foto’s maakte. De meest spontane en echte foto’s konden er gemaakt worden. Niet onbelangrijk is dat wij en de gasten ook van de aanwezigheid van Mirjam hebben genoten. Ze is een leuk persoon om er een dag bij te hebben. Toen wij na onze bruiloft de foto’s van Mirjam ontvingen waren wij onder de indruk wat een mooie, kleurrijke, sfeerfoto’s daar naar voren zijn gekomen. Ze heeft het voor elkaar gekregen om ons eigen Derk en Ester karakter te fotograferen. Wij zouden Mirjam van Klaarbergen Photography echt aanraden, want hoe je ook bent, wat je stijl of wensen ook zijn, Mirjam weet dat unieke karakter op de foto te krijgen! Mirjam je bent een topper!
— Ester

Wil je weten hoe anderen een samenwerking met mij hebben ervaren?