WERKWIJZE

 

Voordat je een fotograaf uitkiest kijk je altijd goed welke opties er zijn, maar zeker bij je bruiloft is dat erg belangrijk. Je bruiloftsfoto's bewaar je je leven lang, laat je aan iedereen zien die je lief is en hang je aan de muur in je nieuwe of zelfs eerste (!) huisje samen. Ze weerspiegelen herinneringen aan een heel belangrijke dag uit jouw leven en je wilt dat de sfeer op die dag op de juiste manier wordt vastgelegd. Voor een optimaal resultaat is een goede samenwerking met je fotograaf erg belangrijk. Daarom is het ook belangrijk dat je je bij je fotograaf op je gemak voelt. 
 

Je mag op elk moment tijdens je zoektocht naar een fotograaf persoonlijk contact met mij opnemen.

Naam *
Naam


Neem in de oriënterende fase van je zoektocht naar een fotograaf vooral contact met me op om te vragen of ik beschikbaar ben op je trouwdag. Als je verder nog vragen hebt, ben je van harte uitgenodigd om me te vragen wat je wilt weten. Ik help je graag op weg in deze fase. Mocht je eerste indruk goed zijn, dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen, waarin we rustig alle belangrijke dingen van jullie bruiloft kunnen bespreken en elkaar beter kunnen leren kennen. Voor dit gesprek heb ik een document opgesteld met punten die we kunnen bespreken, zodat alle belangrijke zaken aan bod komen. Als je wilt kan ik je dit document van tevoren toesturen. 
Als jullie na dit gesprek besluiten om mij te boeken als jullie trouwfotograaf (jeeej!) en jullie het leuk vinden om een loveshoot met mij te doen, is het mogelijk om een loveshoot bij mij te boeken tegen een gereduceerde prijs. 

Tijdens de bruiloft zijn er veel momenten dat ik me op de achtergrond houd om jullie mooiste momentjes onopvallend vast te leggen. Maar er zijn ook veel momenten dat ik juist dichterbij kom om jullie emoties en die van jullie gasten vast te leggen. Het fotograferen van wat er gebeurt op jullie dag heeft de prioriteit, en er gebeurt vaak meer dan jullie kunnen zien op jullie dag! In principe pauzeer ik daarom alleen kort tijdens de lunch en neem ik een iets langere pauze tijdens het avondeten, om geen moment van jullie dag te missen. Op de rustigere momenten, zoals vlak na het taart moment, praat ik vaak even met jullie gasten om zo een indruk te krijgen van de mensen die belangrijk zijn voor jullie. Soms vloeien daar nog wat leuke spontane foto's uit later op de dag, als ze me een beetje kennen en op hun gemak zijn bij mij. Door deze afwisseling krijg je een mooi beeld van hoe je dag was, soms van heel dichtbij en soms van wat verder af.

Na jullie bruiloft is mijn werkwijze niet veel anders dan bij andere fotoshoots. Jullie krijgen zo snel mogelijk een aantal van de mooiste foto's van jullie dag te zien om te laten zien aan wie jullie willen. Zie hierboven voor meer informatie. 

   
   
   

  PRIJZEN EN OPTIES
   


  Standaard  

  • Een kennismakingsgesprek van 2 tot 3 uur, waarbij we uitgebreid jullie plannen, vragen en wensen voor jullie bruiloft kunnen bespreken. Ik kan tijdens het gesprek met jullie meedenken en een aantal tips geven waar jullie nog aan kunnen denken bij het plannen van jullie trouwdag. 
  • Het aantal uur dat ik aanwezig ben op jullie bruiloft is in overleg. Bij de meeste bruiloften is het gewenst dat ik aanwezig ben voor een groot deel van de dag, daarom behoort 10 uur tot de standaard optie.
  • 200 met zorg bewerkte foto's van jullie dag, welke jullie 4 tot 8 weken na jullie trouwdag zullen ontvangen.
  • De mogelijkheid om binnen een week 25 bewerkte foto's te ontvangen als preview.  
  • Een digitaal album met de mooiste foto's van jullie dag. 
  • Bij mij is het mogelijk om mee te beslissen welke foto's van jullie trouwdag tot de uiteindelijke selectie behoren. Vaak kijk je zelf net iets anders naar de foto's van je eigen dag dan ik, daarom bied ik de mogelijkheid om (een deel van) de originele foto's van jullie dag in te zien en aan te geven welke foto's jullie graag bewerkt willen hebben. De keuzeopties die ik hierbij aanbied licht ik graag toe in het kennismakingsgesprek, maar het is ook mogelijk om deze informatie voor het kennismakingsgesprek in te zien.
  • Enorm veel enthousiasme, inzet en gezelligheid! 

  De prijs voor deze optie bedraagt € 1000 voor 10 uur fotografie. Dit bedrag is exclusief BTW en reiskosten. 

   

  Uitbreidingen

  Het is mogelijk om bovenstaand pakket uit te breiden met de volgende opties

  • Extra uren: Wil je dat ik eerder kom en/of langer blijf, zodat je ook foto's hebt van het klaarmaken op de ochtend en/of van het feest? Dat kan! Hiervoor hanteer ik een aangepast tarief. Voor elk extra uur dat je mij wilt boeken betaal je € 100 exclusief BTW.  
  • Extra foto's Vind je 200 foto's wat weinig? Het is zeker mogelijk om meer foto's te bestellen. De prijs hiervoor is in overleg. 
  • Een trouwalbum: Bestellen van een trouwalbum bij mij is mogelijk. Ik bestel dit album bij één van de beste bedrijven in Nederland voor het leveren van trouwalbums. Wanneer je een album bij mij bestelt, mag je zelf weten hoeveel pagina's, wat voor papier, kaft en grootte je wilt. Extra kosten bedragen de aanschafkosten van het album en de kosten voor het maken van het album, welke in overleg bepaald worden.  
  • Een loveshoot: Wil je graag mooie foto's voor je trouwkaart laten maken? Ook dat is mogelijk! Voor het gereduceerde tarief van €80 ex btw voor een uur of € 125 ex btw voor 2-3 uur kun je bij mij een loveshoot boeken. 

  Prijsopties

  • Het is mogelijk om mij voor minder dan 10 uur te boeken. Ik hanteer een uurtarief van € 121 per uur incl. BTW. 
  • Wil je mij boeken voor meer dan 10 uur maar komt de totaalprijs boven jouw budget? Vraag naar de opties! 
  • Vind je mijn foto's mooi maar is mijn vraagprijs net wat boven jouw budget? Ik vind het prima om een mooie prijs in overleg met jou vast te stellen. 

   

   

  PORTFOLIO

  Wil je meer indrukken van mijn bruiloftsfotografie zien? Klik hier om naar de blog te gaan. 

  DSC_9757-3 gecomprimeerd.jpg